Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istek edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde lazım mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de mesuliyet alıyoruz.

Bu anlamda yangın merdivenleri resmî anlamda kişilerin hayatlarını kurtarıcı etkiye de ehil olup kişilerin tekrar bu noktada en çok aradığı kriterler beyninde da gelmektedir.

 Buna cevap, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine nazaran

Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı nöbet otomasyon sistemlerine mutabık aksesuarlarla donatılmıştır. Mekanizma odası yangın kapıları camlı olur.

Haricen başlangıçe usturuplu bir alanda kullanılacaksa öncelikle dışarıdan kilitlenebilmeli ancak yangın takkadak dâhilen açılmalıdır (Antipanik model), deruneride kullanılacaksa antipanik pas sistemine hâlet bakılırsa lüzum bulunmamakta fakat arkadan kilitlenmemelidir. Bilinmelidir ki antipanik sistemi olmayan kilitler arkadan kilitlendiğinde yangın anında açılmamaktadır.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi birlik hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir sistem bulunmalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin kusursuz şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın Çıkış Bapsı Kesinlikle Açılır? Yangın Çıkış Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın veya müstacel bir durumda insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya tamam açılmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden binalmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 zaman olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz tarafından belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en mütenasip fiyat politikamıza birebir olacak şekilde üretilir.

Yangın Merdivenine geçişlerde yangına dayanıklı ,ürkü barlı, sızdırmaz yangın bapsı kullanılmalıdır.

Yangın Kapısı kırmızıırken dikkat etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası şeşnda bizim yanımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Yangın eğitiminde yangın kapısının tasarrufını da tefhim etmek, nasıl davranılacağını ve panik halinde insanların kendini risk teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece dobra ise buna bağlı olarak yangın kapısı da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder peşışını getirmektedir.

Report this wiki page